To be Beethoven, let’s improvise!

OBERTA LA CONVOCATÒRIA fins el 29 de febrer –

To be Beethoven és una trobada d’improvisadors, sense límit d’edat, ni de nacionalitat. Obert a qualsevol estil musical i a intèrprets de qualsevol instrument acústic o autoamplificat (caldrà consultar les necessitats tècniques a tobebeethoven@gmail.com). Es podrà participar en solitari o en grup i cada artista o conjunt podrà utilitzar el seu propi llenguatge.

En homenatge al 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, ens endinsarem en l’univers dels famosos duels de pianistes, des d’una visió contemporània i obert a tots els instruments i cantants. El compositor alemany, per guanyar-se i consolidar la seva fama, es va batre en duel musical amb diversos pianistes famosos de l’època com Gelinek, Steibelt i Wölfli.

Els seleccionats per participar en aquesta primera edició presentaràn la seva pròpia proposta artística. Els artistes més valorats rebran ofertes per participar en concerts a Espanya i Nova Zelanda, i se’ls oferirà la possibilitat d’una residència artística a Fundació La Plana així com l’enregistrament d’una sessió a l’estudi Underpool de Barcelona.